curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:


Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Despre noi » Misiunea

Misiunea noastra - curatenia in profunzime


Misiunea noastra - curatenia in profunzimeAti avut vreodata curiozitatea sa investigati ce se intampla in micro-universul din jurul dumneavoastra, cum ar fi la locul de munca, atat ziua, dar mai ales cand toate luminile se sting? V-ati studiat mainile la microscop macar o data dupa ce ati atins 3 obiecte la serviciu? Noi de atatea cazuri de asa-zisa curatenie ne-am lovit, incat ne-am insusit cu mare responsabilitate toate cunostintele si abilitatile, ca de la inceput sa combatem, atat "atentatorii" la sanatatea partenerilor nostri, cat si a societatii in care traim.

 

Ce intelegem noi prin responsabilitatea unei firme de curatenie? Ce misiune ne-am asumat atunci cand oferim servicii de curatenie complexe?

 

Evident ca nu putem face nimic decat incepand cu analiza strategica a surselor lipsei de igiena, a cauzelor/ focarelor si evident, ulterior, a mijloacelor cele mai eficiente de a crea un mediu sanatos. Mai apoi intervenim natural, cu utilaje de ultima ora, de la simplu la complex, cu produse de curatenie absolut ecologice si cu o echipa de peste 400 colegi, superspecializata si mai ales "curata" ca mentalitate.

 

Faptul ca avem majoritatea contractelor de curatenie semnate pe cate 3 ani cu institutii ca Banca Romana de Dezvoltare, Philip Morris Romania, Ursus Breweries Romania, etc., cu puncte de lucru in peste 16 orase importante si oferim contractual asigurari de daune, dovedeste cu prisosinta ca ne dorim numai afaceri "sanatoase" si ca misiunea noastra este curatenia in profunzime, pe care ne-am insusit-o nu numai ca slogan, ci si ca promisiune de onoare.

 

Va poftim, prin urmare, sa participati la o demonstratie "de profunzime a curateniei" asupra oricarui lucru ce atenteaza la sanatatea dumneavoastra sau a bunei functionari a organizatiei pe care o conduceti si pentru asta va stam cu placere oricand la dispozitie.

 

Efortul nostru este rasplatit de faptul ca lista tuturor clientilor nostri este si lista clientilor multumiti.

Mai multe si interesante studii de caz veti gasi in curand pe site, iar colega noastra de serviciu va sta cu placere la dispozitie la 0237 225 553/ 224 129 pentru orice proba sau demonstratie de curatenie "in profunzime" ati avea nevoie.

 

 

 

Cu toata consideratia,

Marian SPINU

Director General

 

 

* NOTA: daca toate acestea nu sunt de ajuns si doriti sa vedeti cum se intampla in realitate o zi de prestari servicii de curatenie profesionala, civila si industriala, nu ramane decat sa ne contactati...

Alpinism utilitarAlpinism utilitar

Noi, alpinistii utilitari, suntem nascuti pentru provocare...


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters