curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:


Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Despre noi » Experienta

Experienta in curatenie

 

Experienta in curatenieCumuland in cei peste 12 ani suficienta experienta si portofoliu de servicii de curatenie, astfel incat sa confirmam ceea ce promitem, ne asumam responsabilitatea de a va garanta reusita oricarei interventii atunci cand ne veti solicita servicii profesionale de curatenie civila si industriala sau celelalte servicii adiacente.

 

Ca o consecinta fireasca a placerii cu care lucram si a satisfactiei clientilor, se intampla ca avem tot mai multe solicitari de servicii nu numai de curatenie. Astfel, am initiat juridic, un grup de interese economice sub numele de "Grup DEEP SERV G.I.E.", construindu-l ca brand umbrela sub care vom dezvolta numeroase afaceri specializate.

 

Aceasta credem ca este dovada plusvalorii pe care o dam permanent, ceeace ne indreptateste sa credem ca si cel de-al 4-lea subbrand care acopera sectorul constructii si amenajari interioare, sub numele de "GES CONSTRUCT" va fi tot un succes.

 

Curatenia profesionala nu este numai o meserie, ci mai degraba o arta, aceasta presupunand inovatie, confidentialitate, minutiozitate, atentie si, mai ales, responsabilitate.

 

Nu putine sunt situatiile cand trebuie sa facem curatenie in spatii aproape imposibil de accesat si atunci intervin colegii nostri alpinisti utilitari, specializati in servicii de alpinism utilitar, civil si industrial, "ALPINISM SERV", oferind “servicii la inaltime” si solutii oricarei probleme de acest gen.

 

De asemenea, sunt nenumarate situatii in care nu numai curatenia rezolva problema clientului si de aceea am creat brand-ul specializat in servicii profesionale de D.D.D. (dezinsectie, deratizare si dezinfectie), pe care l-am numit simplu "DERATI SERV", ce ofera o “igiena ireprosabila”.

 

Toate aceste eforturi speram sa fie o marturie clara a faptului ca rezolvam problemele clientilor nostri, ca ne pasa de mediul inconjurator si ca nu intamplator Motto-ul nostru preferat este:

 

“Calitate inseamna sa faci totul bine cand nimeni nu te supravegheaza”.

Henry Ford

 

 

* NOTA: Daca vei cauta o firma de curatenie si vrei sa afli ce inseamna "curatenie in profunzime", asteptam mai intai invitatia de a face o evaluare tehnico-financiara la fata locului si a stabili, in functie de conditiile obiectivului, dimensiunea provocarii.

Lucrarile de curatenie profesionala executate si partenerii, consideram ca ne recomanda cel mai bine.

Alpinism utilitarAlpinism utilitar

Noi, alpinistii utilitari, suntem nascuti pentru provocare...


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters