curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:


Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Biroul de presa » Evenimente importante » Intra sa vezi noul concept DEEP SERV. Dupa 15 ani de experienta si parteneriate de succes, inevitabilul s-a produs...

 

Nicu Dragomir si Marian Spinu (CEO) actionarii DEEP SERV

La inceput, a fost ideea, nascuta in anul 2000, cand putini indrazneau sa se lanseze pe o piata needucata pentru servicii profesionale si mai ales integrate. Ideea s-a conceptualizat in compania DEEP SERV, avand ca domeniu principal de activitate, la inceput, curatenia profesionala civila si industriala si sloganul "curatenie in profunzime" transformat intr-o promisiune de onoare.

In timp, atenti intotdeauna la nevoile clientilor nostri,  am dezvoltat si alte divizii, specializate in servicii adiacente sau mai bine spus inrudite celor de curatenie profesionala, divizii care s-au dezvoltat, asa cum ar fi fost firesc, la momentul respectiv, in brand-uri/companii independente:

1. Servicii profesionale de alpinism utilitar civil si industrial - ALPINISM SERV - "servicii la inaltime": www.alpinism-serv.ro

2. Servicii profesionale de Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie - DERATI SERV - "igiena ireprosabila": derati-serv.ro

3. Servicii profesionale de constructii civile si amenajari interioare - GES Construct - "constructii remarcabile"

toate aduse impreuna sub brand-ul umbrela Grup DEEP SERV G.I.E. www.grupdeepserv.ro


Astazi, inevitabilul s-a produs, iar DEEP SERV s-a metamorfozat in DEEP SERV - INTEGRATED FACILITY SERVICES. Astazi, avem curajul sa garantam orice solutie de facility services, tocmai pentru ca am trecut prin cele mai complexe provocari, de la companii cu cereri obisnuite, pana la lucrari refuzate de ceilalti competitori, datorita gradului mare de risc sau timpilor de realizare aproape imposibili.

Logo DEEP SERV - INTEGRATED FACILITY SERVICES

 

Viitorul, pentru noi, a existat de la inceput, pentru ca mereu a insemnat depasirea granitelor de timp, de spatiu, granitelor tehnice si tehnologice, prin cresteri de 100% anual si, chiar in plina perioada de contractie economica, compania a inregistrat o evolutie financiara. Lucrand pentru cele mai mari companii multinationale din Romania, depasirea granitelor statului s-a facut inca de la inceput.

 

Viitorul a existat si pentru ca ne mentinem integritatea si standardele de profesionalism, in raport cu fiecare partener.

 

Pentru a vizualiza noul concept, istoricul companiei DEEP SERV, evolutia, serviciile de facility management, pe care vi le punem la dispozitie, acoperire, precum si alte informatii relevante, va rugam sa dati click, pe imaginea de mai jos:

 

Prezentare DEEP SERV IFS

 


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters