curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:


Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Biroul de presa » Presa despre noi » Cupa Fair-Play luata de o favorita: DEEP SERV

Articol Monitorul de Vrancea publicat la 12.04.2011, avand ca subiect victoria echipei Vointa DEEP SERV old-boys, in cadrul competitiei "Cupa Vrancei Fair-Play" la minifotbal old-boys, sponsorizata si organizata de dl. Marian Spinu, Presedinte Grup DEEP SERV G.I.E.

 

 

Duminica, 10 aprilie, Sala Polivalenta a gazduit un nou spectacol fotbalistic de exceptie, Finala “Cupei Vrancea Fair-Play” la minifotbal old-boys.

 

Castigatoarea editiei de anul trecut, echipa DEEP SERV, a demonstrat prin tactica, daruire pe teren, talent, disciplina, VOINTA si nu in ultimul rand, Fair-Play, ca merita sa fie campioana si anul acesta.

 

Echipa_Vointa_DEEP SERV_catigatoarea_Cupei Fair-PlayIn spatele acestei echipe de succes, se afla un om de succes: dl. Marian Spinu (Presedinte Grup DEEP SERV G.I.E.) organizatorul si sponsorul celei de-a VI-a Editii a “Cupei Vrancea Fair-Play” la minifotbal old-boys, precum si sponsorul oficial al primei Editii a “Cupei Firmelor Vrancene”, in cadrul careia echipa DEEP SERV a castigat si acest trofeu. Tot mai intrigati de repetatele succese inregistrate in domeniul fotbalistic si nu numai, l-am contactat pentru a ne spune cateva cuvinte despre competitie, planuri de viitor si a ne impartasi, la concret, ingredientele ce stau la baza acestui val de victorii, cu speranta ca, poate, succesul este molipsitor.


“Doresc sa adresez felicitari sincere echipelor participante si sa multumesc tuturor celor care s-au implicat atat inMarian Spinu_Presedinte Grup_DEEP SERV G.I.E. materializarea acestui eveniment, cat si sufleteste! Sper ca am reusit sa oferim un spectacol pe masura asteptarilor, pentru ca, in definitiv, asta conteaza. Ca sa-ti raspund la curiozitate, marturisesc ca aceste victorii au la baza un lucru fundamental: o echipa, care impartaseste aceeasi pasiune...fotbalul; iar daca nu pui pasiune in ceea ce faci, indiferent ca e hobby sau business, nu vei fi niciodata, cu adevarat, un om de succes!

In ceea ce priveste planurile de viitor, cu ajutorul lui Dumnezeu, daca ma va tine sanatos si timpul imi va permite, voi ajuta la materializarea si altor proiecte fotbalistice, menite sa aduca fotbalul vrancean, in prim-plan.” a declarat dl. Marian Spinu, Presedinte Grup DEEP SERV G.I.E.

 

 

 

Click pe imagine!

pentru a vizualiza articolul, in original

Articol Monitorul de Vrancea despre castigatoarea Cupei Fair-Play, echipa Vointa DEEP SERV, old-boys

 

 

Click aici! pentru informatii detaliate despre aceasta competitie, clasamente, imagini, etc.


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters