curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:


Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Biroul de presa » Presa despre noi » DEEP SERV a castigat Cupa Firmelor la minifotbal

Articol publicat de ziarul "Monitorul de Vrancea", la data de 04.04.201, avand ca subiect central victoria echipei DEEP SERV, in cadrul competitiei "Cupa Firmelor Vrancene" 2011.

 

Marian Spinu alaturi de micutul japonezEchipa de minifotbal Deep Serv este prima campioană a Cupei Firmelor private la minifotbal, competiţie organizată de-a lungul mai multor săptămâni în Sala Sporturilor din Focşani de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea. Premiile care au constat în diplome, cupe şi bani au fost acordate de firma Deep Serv, care sâmbătă seara a fost reprezentată de managerul Marian Spînu.

 

Finala mare a opus echipele Deep Serv şi GSMobile, ambele având un parcurs aproape perfect până în ultimul act al competiţiei. Câştigătoare a fost, în final, formaţia de la Deep Serv, care, pe fondul unui joc mai bun, dar şi al norocului, a cucerit marele trofeu, după victoria, 4-2 (1-1). GSMobile a deschis scorul prin Viorel Crăciun (9), dar acelaşi jucător a marcat în propria poartă, fază contestată îndelung de GSMobile (13). Ciprian Dumitriu a readus pe Deep Serv în avantaj (33), dar Marian Covaci a restabilit egalitatea în urma unei lovituri libere (47). Finalul a aparţinut câştigătorilor.

Antrenorul secund al echipei de fotbal CSM 2007 Focşani, Adrian Toma, a punctat pentru 3-2, iar Ciprian Dumitriu a închis tabela în ultimul minut de joc.

 

Înaintea finalei mari, ambele echipe, dar şi spectatorii prezenţi în Polivalenta focşăneană au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor din Japonia, iar un copil care joacă fotbal la clubul Prosport 2009 Focşani a fost premiat de managerul firmei Deep Serv, Marian Spînu.

 

Locul trei la ediţia din acest an a revenit formaţiei Naţional Goleşti, care s-a impus clar, 5-0 (2-0) în finala mică în faţa echipei Jan Coleta. La festivitatea de premiere au participat Jani Oltianu (vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea) şi Cristian Rusu (preşedintele Colegiului Judeţean de Arbitri din cadrul AJF Vrancea).


„Este un titlu pe care îl meritam deoarece am fost cei mai buni la această competiţie. Felicit echipa mea pentru reuşită, dar şi celelalte formaţii care au contribuit la bunul mers al competiţiei. Sper ca şi în următorii doi-trei ani de zile, cupa să fie cucerită de formaţia Deep Serv“, a spus Marian Spînu.

 

 

Premiile oferite de organizatori:

- cel mai promiţător jucător al turneului: Răzvan Crăciun (Deep Serv).

- cel mai tehnic jucător al competiţiei: Sorin Popa (Jan Coleta).

- golgeterul competiţiei: Ciprian Dumitriu (Deep Serv).

 

 

Click pe imagine!

pentru a vizualiza articolul, in original

Articol Monitorul de Vrancea despre castigatoarea Cupei Firmelor Vrancene, echipa DEEP SERV


Click aici! pentru informatii detaliate despre aceasta competitie, clasamente, imagini, etc.


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters