curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:


Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Biroul de presa » Presa despre noi » Firma DEEP SERV Focsani, competitiva si in BUSINESS si in SPORT

Articol publicat la data de 05.04.2011, de Monitorul de Vrancea, cu ocazia castigarii primului loc de catre echipa DEEP SERV, in cadrul primei Editii a "Cupei Firmelor Vrancene", eveniment sponsorizat de dl. Marian Spinu, Presedinte Grup DEEP SERV G.I.E.

 

Sambata, 2 aprilie 2011, Cupa Firmelor Vrancene si-a desemnat castigatoarea: DEEP SERV, un nume cunoscut nu doar in fotbal, cat mai ales in mediul de afaceri vrancean si nu numai.

 

Pe parcursul turneului echipa DEEP SERV si-a consolidat meci dupa meci o pozitie fruntasa, ca in final sa-si adjudece titlul binemeritat de campioana, atat in business, cat si in sport. Cei prezenti in cadrul finalei de sambata au avut parte de un spectacol pe cinste, o demonstratie de talent, daruire, disciplina, perseverenta si pasiune pentru fotbal, o competitie stransa intre cele mai talentate 2 echipe din cadrul primei editii a turneului “Cupa Firmelor Vrancene”, care s-a finalizat cu un scor reprezentativ de 4-2 pentru echipa DEEP SERV.

 

Contactat pentru a ne spune cateva cuvinte despre aceasta competitie, o reteta probata si confirmata a succesului, precum si nemultumirile care au existat, dl. Marian Spinu, sponsorul primei editii al competitiei “Cupa Firmelor Vrancene”, sustinatorul si patronul echipei/companiei DEEP SERV, a declarat:

 

Marian Spinu_Presedintele_Grup_DEEP SERV_alaturi_de_trofeele_castigate_de_echipele sale“Am o lista lunga de multumiri si nici macar o nemultumire! Sunt foarte incantat de succesul acestei prime Editii a competitiei “Cupa Firmelor Vrancene”, succes datorat unei liste lungi de oameni iubitori de sport, oameni carora le plac provocarile, oameni competitivi atat in business, cat si in sport! Doresc sa felicit, din suflet, toate echipele participante, pentru spectacolul oferit, sa multumesc Asociatiei Judetene de Fotbal, pentru organizarea acestui turneu reusit, echipelor de majorete de la CNU, pentru numerele de dans spectaculoase, arbitrilor, dlor. Dan Dumitru si Jani Olteanu, pentru acest parteneriat de succes, reprezentantilor presei pentru mediatizare si sustinere si nu in ultimul rand, spectatorilor, care au ales in locul unei sambete comode in fata televizorului, sa fie alaturi de noi, la Sala Polivalenta!

Intr-adevar, odata cu trecerea timpului, am constientizat ca fara o reteta clara a succesului, nu poti castiga; timp de peste 11 ani de zile am creat si perfectionat, in permanenta aceasta reteta, probata si confirmata, atat in mediul de afaceri, cat si in sport!

Nu am cum sa-mi ascund bucuria şi admiratia fata de echipa mea de baieti, echipa Deep Serv; acestia au inteles ca reteta succesului nu e bazata numai pe talent, ci pe multa disciplina, perseverenta, optimism, spirit de echipa si nu in ultimul rand, multa munca. M-au surprins placut la fiecare meci si au continuat pana in finala! Sunt mandru de ei si sunt convins ca acesta este doar inceputul unui lung sir de victorii!“.

 

Cu siguranta, reteta succesului dlui. Marian Spinu este demna de urmat. Dovada? Echipa Vointa Deep Serv este, de asemenea, finalista in cadrul competitiei „Cupa Fair-Play“ la minifotbal old-boys!

 

 

Click pe imagine!

pentru a vizualiza articolul, in original

Articol_Monitorul de Vrancea_victorie_DEEP SERV_Cupa Firmelor Vrancene

 

Click aici! pentru informatii detaliate despre aceasta competitie, clasamente, imagini, etc.

 


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters