curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:


Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Biroul de presa » Presa despre noi » Ajutoare pentru sinistratii din Dorohoi

Articol realizat la 13.07.2010, de Monitorul de Vrancea, cu ocazia desfasurarii celei de-a treia initiative, din cadrul campaniei umanitare, "Impreuna intr-un parteneriat CARITABIL".

 

Duminica, 11 iulie 2010, efortul, daruirea si generozitatea tuturor celor au decis sa se implice in cadrul campaniei „Impreuna intr-un parteneriat caritabil” s-au concretizat, reusind sa se stranga un tir plin cu mobilier, haine, jucarii, alimente, produse de curatat, etc., ce a fost donat sinistratilor din localitatea Dorohoi.

 

Realitatea de acolo confirma imaginile de cosmar vazute de noi toti, la televizor, durerea si disperarea sinistratilor dezarmand si pe cel mai reticent dintre oameni: mama si fiu inghititi de ape, case daramate, mama ce a asistat neputincioasa cum apa, inalta de 2 m, curma viata copilului ei, fiu ramas orfan, batrani paralizati la pat, printre daramaturile pline de mocirla, devenite adevarate focare de infectii, oameni care s-au trezit peste noapte fara nimic si multi dintre ei prea batrani macar sa spere ca cineva ii va ajuta.

 

O echipa formata din membrii Grup DEEP SERV G.I.E., impreuna cu un voluntar destoinic din cadrul Consiliului Judetean al Elevilor – Vrancea si cu sprijinul reprezentantilor Ocolului Silvic Dorohoi au adus marturia si confirmarea acestei tragedii, precum si bucuria ca acest efort colectiv nu a fost de prisos, rasplata cea mai mare reprezentand-o recunostinta si bucuria sinistratilor, ce pana in prezent au primit numai promisiuni.

 

Dl. Marian Spinu, Presedintele Grup DEEP SERV G.I.E., initiator al acestei campanii si prezent la actiune a declarat: „Nu pot descrie in cuvinte ceea ce am vazut acolo si nu pot cuantifica multumirea sufleteasca, pe care am simtit-o la sfarsitul zilei, uitand de orice fel de oboseala! Ceea ce s-a intamplat duminica a fost rezultatul unui efort colectiv si a unui parteneriat solid! Nu pot sa nu le multumesc tuturor celor care s-au implicat trup si suflet in aceasta campanie umanitara, tuturor celor au contribuit din putinul lor si care inca o data m-au facut mandru ca sunt vrancean, partenerilor mei, alaturi de care am desfasurat, fara dubiu, cel mai de succes parteneriat, de pana acum si fara de care nu as fi reusit sa materializez aceasta initiativa: Roman's, Promenada Mall, Monitorul de Vrancea, Angel Organization, Caspro, Consiliul Judetean al Elevilor; Consiliul Local al Tinerilor; Kiss FM, precum si companiilor care au participat prin donatii substantiale: Deep Serv, Rovinex, Incom Vranco, Tricoton Panciu, Lemarpol Odobesti, Minema, Geladi, etc. Imi cer scuze daca am uitat pe cineva, insa tot ceea ce ar trebui sa conteze este finalitatea gestului lor. Cu sprijinul oamenilor si lui Dumnezeu, speram sa materializam multe alte campanii de acest gen.”


 

 

Click pe imagine!

pentru vizualizarea articolului


Articol_campanie_CSR_Grup_DEEP_SERV_GIE_parteneriat_CARITABIL

 

 

Click aici! pentru detalii complete despre aceasta initiativa, imagini impresionante cu distribuirea ajutoarelor, suferinta oamenilor si casele din Dorohoi...


 

 

 


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters