curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:
curatenie

Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Biroul de presa » Responsabilitatea sociala corporativa (CSR) » Impreuna intr-un parteneriat CARITABIL

 


Cauza sociala

…din suflet pentru oameni

 

La baza strategiei Grup DEEP SERV G.I.E. de responsabilitate sociala se afla un cod de etica, care ne ghideaza comportamentul zilnic, fie ca este vorba de modul in care ne tratam clientii, de relatia pe care o dezvoltam cu colegii, colaboratorii, angajatii nostri sau cei din jur, integrand ca valoare esentiala implicarea pentru cunoasterea si rezolvarea necesitatilor si dorintelor oamenilor, implicit respectul, sub toate formele lui.

 

Totodata, este o lege nescrisa ca atunci cand te bucuri de succes sa ai si o responsabilitate imensa fata de comunitatea in cadrul careia iti dezvolti activitatea, precum si mediul inconjurator, iar noi dorim ca prin proiectele de responsabilitate sociala sustinute, sa ne aducem contributia la dezvoltarea comunitatii, atat din punct de vedere cultural, educativ, sportiv, cat si social.

Sub egida acestui principiu solid, a luat nastere o campanie de anvergura cu scop umanitar, pe care am numit-o “Impreuna intr-un parteneriat caritabil” si in cadrul careia ne-am propus sa promovam “latura umana”, existenta in orice companie, cladita pe valori solide.

 

Cum este si normal, o astfel de misiune se bazeaza pe parteneri de incredere si sponsori, care sa ne sprijine. Grupul de companii DEEP SERV G.I.E. se implica si promoveaza parteneriatele solide, dimensiunea materiala nemaigasindu-si cu adevarat corespondent in sufletul fiecaruia, decat prin valori impartasite, la un nivel uman si spiritual, rezumate int-un trio de necombatut: generozitate, gratitudine si solidaritate intr-un scop comun.

 

Aplicam principiul parteneriatului social si ne implicam in actiuni menite sa sprijine si sa impulsioneze dezvoltarea unei societati educate si a unui mediu sanatos, prin implementarea unei culturi a responsabilitatii fata de problemele care ne inconjoara si sa construim impreuna solutii, pentru ameliorarea lor.

 

 

Desfasurarea proiectului

 

Prima initiativa din cadrul proiectului cu scop umanitar “Impreuna intr-un parteneriat CARITABIL” a avut loc marti, 29 decembrie 2010; intr-o atmosfera de sarbatoare, toti membrii Grup DEEP SERV G.I.E., alaturi de dl. Marian Spinu, presedintele grupului si un alt partener cu suflet mare, UMO Serv, ne-am incarcat bratele cu cadouri, sufletele cu lumina si caldura si am vizitat copii cu dizabilitati de la “Centrul Sfanta Maria”, din Golesti.

 

Pe langa lada frigorifica donata, plina cu produse specifice, alimente de tot felul, copii au primit din partea noastra si pachete cu diverse sortimente de sucuri, fructe si dulciuri, pentru a aduce spiritul sarbatorilor si o farama de bucurie in sufletele acestora, greu incercate.

 

Bucuria de pe chipurile acestor copii, precum si nevoia lor de afectiune, fiind resplatiti inzecit pentru gestul nostru, prin imbratisari pline de caldura, ne-au lasat, pe toti cei prezenti, fara cuvinte, multumirea sufleteasca neputand fi cuantificata. Un gest atat de mic pentru unii, o bucurie atat de mare pentru ei...

 

 

 

Cei mai putin norocosi, dar cu un potential imens de daruire si implinire, pot fi la randul lor ajutati sa creasca frumos, intr-o societate responsabila. Aceasta a fost motivatia care a stat la baza demersului nostru de a demara aceasta campanie, in scop umanitar.

 

Copii cu dizabilitati, de la “Centrul Sfanta Maria” nu sunt singurii care au nevoie de sprijinul nostru. Nu inchideti ochii: ei vor fi mereu acolo, asteptand… Un mic gest din partea dvs. valoreaza enorm pentru acesti copii atat de mici, insa cu probleme atat de mari.


Va invitam, sa le dati o mana de ajutor,  pe toti cei care simtiti, doriti, si puteti!

 

“Da ce ai! Pentru unii reprezinta mai mult decat crezi.” Longfellow Henry Wadsworth

“Binefacerile mici date la timp sunt foarte mari pentru cei ce le primesc.” Democritus

 

Nu conteaza ce fel de mana intindem sau cum o intindem, important este sa facem asta, sa nu devenim simpli spectatori, cand ne sta in putere sa facem ceva, pentru a ajuta. Avem convingerea ca vom fi foarte multe maini si ca acest proiect este doar primul.

 

 

Poza campanie donare sange initiata de Grup DEEP SERV GIE

Click pe imagine! pentru a afla detalii despre a doua initiativa din cadrul proiectului "Impreuna pentru un parteneriat CARITABIL", initiat de grupul nostru de companii...

 

 


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters