curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:
curatenie

Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Biroul de presa » Presa despre noi » Parteneri intr-un proiect VERDE

Articol realizat la data de 03.05.2010, de Monitorul de Vrancea, cu ocazia desfasurarii celei de-a doua initiative, din cadrul campaniei de responsabilizare, "Impreuna pentru un parteneriat VERDE".

 

Un grup de elevi harnici de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Focsani a mers, vineri, la Crangul Petresti, insa nu pentru a respira o gura de aer curat, ci pentru a aduna gunoaiele aruncate la intamplare de altii. Echipati cu manusi si saci de unica folosinta, elevii au adunat toate gunoaiele in speranta ca prin gestul lor vor atrage atentia celor care prefera sa se distreze in zona respectiva insa, uita sa mai stranga deseurile in urma lor.

 

Activitatea eco a fost initiata de membrii grupului „ Grup DEEP SERV G.I.E. ”, aceasta fiind cea de-a doua actiune in cadrul campaniei „Impreuna pentru un parteneriat VERDE”. Prima initiativa in cadrul campaniei s-a finalizat nu cu mult timp in urma, cand alaturi de voluntari, reprezentantii „Grup DEEP SERV G.I.E.” au plantat puieti de arbori pe o suprafata de circa un hectar. Presedintele Marian Spinu, cel care a coordonat si s-a implicat activ alaturi de liceeni in aceasta actiune a subliniat ca va continua sa sustina orice demers menit sa vina in sprijinul protejarii naturii, indemnand totodata si alti oameni cu spirit civic sa li se alature.

 

Copiii minunati au dat un exemplu, in ceea ce priveste maturitatea, implicarea, respectul si constientizarea problemelor de mediu existente si impactul acestora asupra sanatatii si vietii fiecaruia. Daca timpul, sanatatea sau alti factori independenti de vointa dumneavoastra va impiedica sa participati activ alaturi de noi, la actiunile desfasurate, puteti sa va alaturati acestui parteneriat verde prin atentia si constientizarea propriilor actiuni si efectul acestora asupra mediului inconjurator si implicit, asupra dumneavoastra si a celorlalti”, a subliniat Marian Spinu, presedintele „ Grup DEEP SERV GIE”. (Cristina LUCACI - "Monitorul de Vrancea)

 

Articol Monitorul de Vrancea scanat

Articol_Monitorul de Vrancea_Grup_ DEEP_ SERV_campanie_CSR

 

Click aici! pentru galerie imagini si informatii suplimentare despre desfasurarea celei de-a doua initiative, din cadrul campaniei de responsabilizare, initiata de Grup DEEP SERV G.I.E.


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters