curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:


Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Biroul de presa » Presa despre noi » Grup DEEP SERV G.I.E. va invita la un parteneriat VERDE

Articol realizat la data de 09.04.2010, de Ziarul de Vrancea cu ocazia primei initiative materializate, in cadrul campanie CSR "Impreuna pentru un parteneriat VERDE"


Imagine echipa Grup DEEP  SERV_proiect CSR

 

 

 


Dl. Marian Spinu, presedintele Grupului DEEP SERV G.I.E. si dl. Nicu Dragomir, administratorul companiei DEEP SERV, impreuna cu membrii Grupului, au desfasurat joi, 8 aprilie, prima actiune din cadrul campaniei “Impreuna pentru un parteneriat VERDE”. Acestia au plantat arbori pe 10 mii de mp, deschizind astfel campania, prin care doresc sa sensibilizeze opinia publica asupra problemelor de mediu

 

„Indiferent de contextul economic, social sau politic, natura ne-a oferit tuturor oportunitati nemarginite. Consider ca a venit momentul ca fiecare dintre noi sa facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru a proteja aceasta sursa darnica, insa limitata, de bogatii. Am invatat ca fie in business sau viata de zi cu zi, daca nu construiesti pe temelii sanatoase si nu intretii permanent ceea ce ai construit, nimic nu va dura. Avem nevoie de business-uri, trupuri si mentalitati sanatoase, dar nu in ultimul rand, de un mediu sanatos. Dorim sa transmitem pe aceasta cale un mesaj de responsabilizare catre toate companiile sau persoanele fizice, pentru a ni se alatura acestei initiative si a lupta impreuna, pentru un parteneriat VERDE”, a declarat dl. Marian Spinu, initiatorul si sustinatorul acestui proiect.

 

De partea sa, dl. Nicu Dragomir ne-a marturisit ca este increzator in acest proiect si ca se vor organiza si alte actiuni in cadrul campaniei “Impreuna pentru un parteneriat VERDE. ”Cu siguranta nu ne vom opri aici; vor urma si alte actiuni, prin care vom incerca sa tragem un semnal de alarma asupra problemelor de mediu, care au loc fie din neglijenta, inconstienta sau chiar nepasarea noastra. Trebuie sa invatam sa respectam natura, pe noi insine si pe cei din jurul nostru. Va invitam sa fiti alaturi de noi, in acest parteneriat, in care consider ca toata lumea va avea de castigat!”, a concluzionat dl. Nicu Dragomir. (D.G.)

 


Dati click pe articolul scanat, publicat de Ziarul de Vrancea

Articol_Ziarul de Vrancea_campanie CSR_Grup_ DEEP SERV

 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters