curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:


Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Biroul de presa » Presa despre noi » A venit momentul pentru un parteneriat VERDE

Articol realizat la data de 09.04.2010, de Monitorul de Vrancea, cu ocazia primei initiative, materializate cu succes, in cadrul campaniei CSR "Impreuna pentru un parteneriat VERDE".

 

Membrii Grupului DEEP SERV G.I.E. au desfasurat prima actiune din cadrul campaniei „Impreuna pentru un parteneriat VERDE”.

 

 

Joi, 08 aprilie 2010, 20 de membri Grup DEEP SERV G.I.E., inclusiv dl. Marian Spinu, presedintele grupului şi dl. Nicu Dragomir, administratorul companiei membre Deep Serv, au reusit sa acopere cu arbori un hectar de pamant, demonstrand astfel, ca nimic nu este greu sau imposibil, atunci cand este facut din suflet.

 

Iata declaratia dlui. Marian Spinu, cu privire la aceasta noua campanie de responsabilizare: „Indiferent de contextul economic, social sau politic, natura ne-a oferit, tuturor, oportunitati nemarginite; consider ca a venit momentul, ca fiecare dintre noi sa facem tot ceea ce ne sta in putinta, pentru a proteja aceasta sursa darnica, insa limitata, de bogatii, de tot felul. Am invatat ca fie business sau viaţa de zi cu zi, daca nu construiesti pe temelii sanatoase si nu intretii permanent ceea ce ai construit, nimic nu va dura. Avem nevoie de business-uri, trupuri şi mentalitati sanatoase, dar nu in ultimul rand, de un mediu sanatos. Dorim sa transmitem, pe aceasta cale, un mesaj de responsabilizare catre toate companiile sau persoanele fizice, pentru a ni se alatura acestei initiative si a lupta impreuna, pentru un parteneriat VERDE.”


Initiatorul si sustinatorul acestui proiect, dl. Marian Spinu, a precizat, de asemeni, ca vor urma si alte actiuni in cadrul acestei campanii, prin care vor incerca sa ofere inapoi, macar o farama din ce ne-a oferit noua natura.

 Vezi mai jos articolul scanat, publicat de Monitorul de Vrancea

Articol_Monitorul de Vrancea_campanie CSR_Grup DEEP SERV

 

 

 

 

Click pe logo! pentru vizualizarea articolului publicat de http://deep-serv.ro/poze/galerii-foto/68-articol-ziarul-de-vrancea-parteneriat-verde-grup-deep-serv/1280332799Impreuna_pentru_un_parteneriat_VERDE_Articol_ziarul_de_Vrancea_logo.jpg , despre campania initiata de grupul nostru de companii


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters