curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:


Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Biroul de presa » Presa despre noi » Dincolo de victorie...

Dupa o competitie bogata in surprize, demonstratii de talent si tehnica, a V a editie a „Cupei Vrancea Fair-Play“ la mini fotbal old-boys s-a incheiat sambata, 17 aprilie, cu victoria echipei Vointa DEEP SERV.

 

Initiatorul si sponsorul oficial al evenimentului, dl. Marian Spinu a rasplatit implicarea si talentul echipei castigatoare nu numai prin cuvinte de lauda, insa si prin premii, pe masura evenimentului. Anul acesta, echipa Vointa DEEP SERV s-a remarcat nu numai prin talent, insa si prin tehnica, daruire si fair play.

 

In manare premiu Vointa DEEP SERV campioana competitie Cupa Vrancea Fair Play OLD-BOYS“Exprienta m-a invatat ca sportul este, dincolo de victorii si spectacol, un mijloc de educare si formare a caracterelor puternice si din acest motiv vom continua sa promovam astfel de evenimente in cadrul companiei si nu numai. Ca om de afaceri si iubitor al “sportului rege”, am incercat sa le imbin, obtinand astfel o minte sanatoasa intr-un corp sanatos, precum si o reteta bine conturata si probata, a succesului, atat in business, cat si sport. Felicit intreaga echipa pentru victorie, insa mai ales pentru spectacolul oferit celor care au fost alaturi de noi, pastrand insa aceeasi nota de Fair-Play, specifica competitiei! Felicitari, de asemeni si celorlalte echipe care au participat alaturi de noi, la aceasta demonstratie de sanatate si pasiune pentru fotbal!” a declarat finantatorul oficial al echipei Vointa DEEP SERV.

 

Vezi, mai jos, articolul publicat de Monitorul de Vrancea:

 

Articol Monitorul de Vrancea despre finala Cupa Vrancea Fair Play


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters