curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:


Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Biroul de presa » Presa despre noi » Mens sana in corpore sano! O minte sanatoasa intr-un corp sanatos!


Om de afaceri si un impatimit sustinator al sportului rege, Marian Spinu, presedintele Grupului DEEP SERV G.I.E. ne-a impartasit secretul unei afaceri sanatoase...

 

Marian Spinu_organizator Cupa Vrancei Fair Play

Incepind de duminica, 17 ianuarie, va avea loc a V-a editie a „Cupei Vrancea Fair-Play“ la minifotbal old-boys, eveniment organizat la initiativa lui Marian Spinu, in colaborare Jani Olteanu. Om de afaceri si un impatimit sustinator al sportului rege, Marian Spinu, presedintele Grupului DEEP SERV G.I.E. ne-a impartasit secretul unei afaceri sanatoase: atentia constanta acordata atit conditiei fizice, cit si starii mentale, nu numai a sa, ci si a angajatilor sai. „Indiferent de contextul economic, recomand tuturor, inclusiv oamenilor de afaceri, solicitati mai mult in aceasta perioada, atit fizic, cit si psihic, a nu abondona, nu numai la nivel de business, cit si in ceea ce priveste hobby-urile, pasiunile; ele reprezinta piloni importanti, ce ne aduc pofta de viata, ne stimuleaza imaginatia, fiind o permanenta sursa de idei inovatoare si ne mentin alerti si tineri, atit fizic, cit si psihic. Nu uitati: Mens sana in corpore sano! O minte sanatoasa intr-un corp sanatos! Va asteptam, alaturi de noi, la Sala Polivalenta! Intrarea este libera“, ne-a declarat Marian Spinu, presedintele grupului de firme DEEP SERV G.I.E.

Desfasurarea turneului va avea loc la Sala Polivalenta, incepind de duminica, iar cei ce vor participa vor fi jucatori de 35 de ani, inclusiv cei care vor implini virsta de 35 de ani in anul 2010 si mai mult decit atit, fiecare echipa are dreptul de a folosi in teren, un jucator cu virsta intre 30 si 35 de ani. O alta conditie de participare foarte importanta este de a fi vrincean, respectiv nascut in Vrancea.

Meciurile se vor disputa pe durata a doua reprize, a cite 30 de minute, in sistem 5+1. În editia din acest an nu sint permise intrarile prin alunecare, iar daca un jucator va comite o abatere grava de natura agresiva, disciplinara, etc., va fi exlus din competitie.

Tragerea la sorti, in cadrul careia a fost stabilit programul turneului, s-a desfasurat aseara, in prezenta delegatilor tuturor echipelor. Jani Olteanu, organizator si coordonator, pe tot parcursul pregatirilor ne-a declarat: „Tragerea la sorti s-a desfasurat fara nici un fel de incidente sau neintelegeri. Toate echipele au luat la cunostinta programul acestui turneu si ne dorim sa putem oferi iubitorilor acestui sport, un spectacol de calitate si deosebit“. Ca o recunoastere a valorii si calitatii spectacolului, primele trei echipe clasate, la finele acestui turneu, vor fi premiate in bani.

Articol publicat in Monitorul de Vrancea 
si semnat de George DUMITRU


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters