curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:


Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Biroul de presa

Considerati aceasta rubrica fereastra noastra larg deschisa spre exterior. Pentru ca nu ne poate fi indiferent tipul de mediu de afaceri  in care ne desfasuram activitatea, cat de sanatoasa este societatea in care traim, cat de mult cunoastem unii despre activitatea celorlalti si considerand ca o societate informata este si o societate evoluata, ne asumam responsabilitatea de a va tine la curent cu tot ceea ce apare nou in munca noastra, in acest domeniu al serviciilor de curatenie profesionala si al tuturor lucrarilor adiacente, dar mai ales legat de contributia noastra ca mediul de afaceri sa devina unul cat mai sanatos, preocupandu-ne 100% de satisfacerea nevoilor si dorintelor clientilor nostri.

* NOTA: deoarece ne intereseaza sa circule numai informatii corecte, daca doriti sa cunoasteti si alte detalii in afara de ceea ce gasiti in rubricile "Departamentului nostru virtual" de Relatii Publice, va invitam sa ne contactati la...


Ce reprezinta RSS ?

Inainte de toate invitam pe toti partenerii din presa si toti colaboratorii interesati constant de informatii despre noi si aria noastra de expertiza, sa urmeze instructiunile de mai jos.

RSS (Really Simple Syndication fost Rich Site Summary) este o aplicaþie XML conformã cu specificaþiile RDF de la W3C (cei care au inventat internetul) si este extensibila via XML si/sau RDF.
Am integrat aceasta optiune tocmai pentru ca folosind RSS puteti primi foarte usor informatii selectate de pe site-ul nostru si o multime de alte site-uri care au integrate asemenea softuri, informatii de genul: stiri, noutati sau sumaruri, dumneavostra putând prelucra în mod automat informatiile primite.

Cum poate fi utilizat serviciul RSS?

Pentru a beneficia de serviciile RSS, aveti nevoie de un software destinat citirii informatiilor RSS. Exista un numar mare de aplicatii software pentru RSS, cele mai multe dintre ele fiind gratuite. Programele disponibile sunt aplicatii tip desktop care pot fi descarcate si instalate pe computerul personal. Noi va recomandam http://www.feedreader.com/


Care sunt avantajele RSS?

> Eficienta de a primi notificari atunci cand pe website-urile alese de dumneavostra, precum http://www.deep-serv.ro/ , apar noutati din domeniul de interes selectat. 
> Castigati timp, astfel, in locul vizitelor repetate pentru a cauta noutati din domeniul de interes, RSS-ul va trimite informatiile automat.
Alegand o anumita categorie se poate obtine URL-ul RSS asociat, care va fi vizibil in campul "Address" din browser-ului tau.

Dand click pe iconita portocalie RSS, daca folositi browser-ul Mozilla Firefox, obtineti lista noutatilor care va intereseaza.

Va asteptam!

 

Alpinism utilitarAlpinism utilitar

Noi, alpinistii utilitari, suntem nascuti pentru provocare...

Servicii profesionale de dezinsectie, deratizare si dezinfectie DDDServicii profesionale de dezinsectie, deratizare si dezinfectie DDD

dezinsectiile, deratizarea si dezinfectiile sunt o alta categorie de servicii...


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters