curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:
curatenie

Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Servicii » Reconditionat pardoseli nobile

Intretinerea corecta a pardoselilor este esentiala pentru mentinerea unui aspect impecabil si implica mult know-how si experienta. Insa daca este realizata necorespunzator, poate conduce la deteriorarea definitiva a suprafetelor. De aceea, este indicat sa lucrati cu echipe specializate, familiarizate cu tipurile de pardoseli.

Aceste tipuri de servicii de curatenie se pot efectua ocazional sau periodic, in functie de tipul de suprafata sau de nevoile dvs. Specialistii nostri va vor oferi consultanta necesara in alegerea celei mai potrivite metode pentru dvs. si cu metodele tehnice decvate.

 

Marmura, in mod special, necesita o serie intreaga de operatii costisitoare pana ajunge produs finit, iar inlocuirea unei pardoseli de marmura, pe langa faptul ca este un proces de extractie greoi si durabil, costurile executarii acestor lucrari sunt foarte ridicate. Acum, datorita procesului tehnologic avansat, utilizat de echipa noastra, avem posibilitatea sa readucem marmura uzata în stare noua cu eforturi si cheltuieli minime.

Serviciile de reconditonat marmura, granit, mozaic venetian, travertin, beton se recomanda in cazul in care suprafetele nu se afla intr-un stadiu foarte avansat de deteriorare si sunt menite sa redea viata, stralucirea si nobletea pardoselilor dvs.

 

reconditionare marmura lux hotel reconditionare hol marmura alba reconditonare pardoseli nobile (marmura, granit, mozaic venetian, travertin)

Galerii imagini lucrari efectuate - click  pe imagini

 

 

In domeniul reconditionarii pardoselilor din marmura, granit, mozaic venetian, travertin, beton, etc., sunt 5 operatiuni mecanice importante:

1. Slefuire bruta pentru egalizare;

2. Slefuire cu pietre diamantate;

3. Cristalizare;

4. Decapare/spalare;

5. Lustruire.

 

 

1. Prin slefuire bruta, se intelege acel procedeu tehnologic, de egalizare cu pietre metalice abrazive a placilor de marmura, granit, travertin, mozaic venetian, etc., cat si al suprafetelor deteriorate in profunzime, prin indepartarea de material, pana cand suprafata este perfect drepta si fara diferente de nivel. Remedierea si eliminarea defectiunilor se realizeaza cu ajutorul unor masini special concepute, dotate cu o serie de discuri speciale, care actioneaza asupra pardoselii.

Slefuirea se poate face atat la exterior, cat si in interior, atat pe uscat cat si cu apa, pe suprafete relativ mici cat si pe suprafete foarte mari.

 

2. Prin slefuire cu pietre diamantate se intelege acel procedeu tehnologic, de finisare, necesar pregatirii pardoselilor (marmura, granit, mozaic venetian, travertin, etc.) pentru procesul de cristalizare;

 

3. Cristalizarea se obtine prin folosirea unor solutii chimice si a unor discuri specifice, acest proces ajutand la crearea unui strat de protectie impotriva uzurii si reda luciul pardoselilor (marmura, granit, mozaic venetian, travertin, etc.);

 

4. Procesul de decapare/spalare reprezinta curatarea mecanica in profunzime a pardoselii slefuite, cu pietre diamantate, si cristalizata, iar scopul acestui procedeu tehnic este de a pregati pardoseala, pentru procesul final de lustruire.

 

5. Lustruirea pardoselilor reprezinta procedeul final, in urma caruia pardoseala devine lucioasa; astfel se creeaza efectul de "nou" si stralucitor. Pelicula lucioasa protectoare, pe langa aspectul estetic, are si rolul de a impiedica consolidarea si infiltrarea depunerilor. Acest procedeu se realizeaza mecanic, la turatie mare, cu discuri speciale si substante consumabile profesionale.

 

Un aspect important din gama de servicii, oferite de compania noastra, il reprezinta reconditionarea pardoselilor vechi, cu o arhitectura deosebita si restituirea acestora, adevarata valoarea si noblete.

 

Mentiune: Tehnologia noua, utilizata de acest departament al companiei Deep Serv, know how-ul, experienta dobandita, precum si materialele consumabile, de cea mai buna calitate reprezinta piloni importanti in realizarea serviciilor de reconditionare pardoseli nobile (marmura, granit, mozaic venetian, travertin, etc.) in cele mai bune conditii si la un nivel calitativ inalt, care sa satisfaca si cele mai inalte exigente ale dvs.

 

IMPORTANT: Efectuarea periodica a acestor operatiuni, in functie de suprafata, va asigura stralucirea initiala a investitiei dvs., protejandu-o impotriva deteriorarii, conservandu-o in forma initiala, nefiind necesara schimbarea pardoselilor (marmura, granit, mozaic venetian, travertin, beton, etc.), ci numai intretinerea zilnica a acestora, conform tratamentelor periodice; cheltuielile devin minime in timp, evitand, in acest fel, o investitie destul de mare, necesara schimbarii suprafetelor.

 

Alpinism utilitarAlpinism utilitar

Noi, alpinistii utilitari, suntem nascuti pentru provocare...


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters