curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:


Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Intrebari frecvente

1. Intrebarea:

 

Sunt proprietarul unei fabrici de confectii in care nu s-a mai facut o curatenie generala cred ca de vreo 10 ani. Aceasta fabrica are o suprafata de 9.000 mp. Ce m-ar interesa, in afara de efectuarea unei curatenii generale in hale pentru asemenea suprafete, in ce masura puteti sa-mi faceti o curatare a grinzilor de beton si de asemeni o curatare a cosurilor de aerisire si evacuare, ce se afla destul de sus pentru ca noi nu am putut sa le curatam de pe schele?

 

Raspunsul:

 

Executam des lucrari de curatenie la inaltime si orice curatenie in spatii greu accesibile. Logistica, de care dispunem, ne permite fara nici o problema astfel de lucrari. Cea mai mare suprafata pe care am efectuat curatenie generala a fost de 20.236 mp, ne luand in consideratie curatarea suprafetelor vitrate. In ceeace priveste curaterea grinzilor de beton si curaterea cosurilor de aerisire, divizia de alpinism utilitar din cadrul grupului nostru de firme poate rezolva cu usurinta orice asemenea lucrari...

 

 

2. Intrebarea:

 

Am achizitionat de curand o sala de sport, in care as dori sa montez un PVC nou, deoarece cel existent este foarte uzat. Dar vreau doar aceasta lucrare. Cum trebuie sa procedez?

 

Raspunsul:

 

Nu exista nici un fel de impediment. Ne contactati, sa va face o evaluare la fata locului si nu se stie, poate reusim sa facem reconditionarea PVC-ului vechi. Probabil ca el nu a fost curatat niciodata si din aceasta cauza vi se pare uzat. Iar echipa mobila va interveni la data stabilita de comun accord.

 

Alpinism utilitarAlpinism utilitar

Noi, alpinistii utilitari, suntem nascuti pentru provocare...

Servicii profesionale de dezinsectie, deratizare si dezinfectie DDDServicii profesionale de dezinsectie, deratizare si dezinfectie DDD

dezinsectiile, deratizarea si dezinfectiile sunt o alta categorie de servicii...


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters