curatenie in profunzime Acasa | Harta site | Cariere    
servicii profesionale de curatenie si intretinere civila si industriala
Recomanda site-ul:
NEWSLETTER:
curatenie

Alege un serviciu:

Garantia lucrarilor
Garantam orice contract semnat cu polita de asigurare de 1 milion de EURO.
Servicii adiacente
   Alpinism utilitar
   Dezinsectie
   Deratizare
   Dezinfectie
   Constructii civile si ind.
   Amenajari interioare
     Noutati:
     Promotii:
Certificari:

 ISO 9001 : 2008
ISO 14001 : 2004
OHSAS 18001: 2007
NCAGE
Marca inregistrata

Biroul de presa » Responsabilitatea sociala corporativa (CSR)

Pagina: 1 | 2 |

 

Componenta de responsabilitate sociala [C.S.R.] a organizatiei Grup DEEP SERV G.I.E., ca parte integranta a strategiei de relatii publice [PR], va fi intotdeauna latura noastra "sensibila", deoarece acest lucru ar trebui sa fie o prioritate pe lista oricarei companii, care se respecta.


 

Pentru o minte sanatoasa intr-un corp sanatos...

 

Prin natura noastra suntem asimilati ca si invingatori sau cel putin incercam sa practicam constant exercitiul de a deveni invingatori, de aceea o prioritate in strategia globala a grupului este sustinerea sportului, cel putin ca si element vital al unei dinamici sanatoase.

Deoarece fotbalul este un sport al celor dinamici, am ales ca acesta sa fie primul pe lista noastra.

Noi nu numai ca sponsorizam cateva echipe de fotbal, dar vom lansa proiecte si campionate la care se vor castiga premii substantiale, dintre care premiul cel mai mare ramane totusi competitia in sine.

Va poftim, asadar, sa vizitati rubrica de fotbal a companiei care a dat startul intrecerii de sine si al intrecerii fairplay:

 

Competitie, competitivitate, fairplay, sanatate ... Vezi cine suntem >>

 

 

Din respect pentru natura...

 

Indiferent de eticheta sociala a fiecaruia dintre noi, toti ne dorim sa crestem si sa ne dezvoltam intr-un mediu sanatos, insa uitam sa oferim inapoi celei care indurat, de-a lungul timpului, numeroase acte de vitregie, din partea noastra.

Intrucat unul dintre ingredientele retetei noastre de succes si cel mai important este respectul: respectul pentru parteneri, respectul pentru colaboratori, pentru efortul colectiv si tot ceea ce ne inconjoara, nu am putut ramane indiferenti, implicit complici, la aceasta inconstienta globala, asa ca am decis sa adaugam pe lista noastra de prioritati proiectele ecologice.

 

Spirit de echipa, initiativa, responsabilitate ... Vezi cine suntem >>

 

 

 

Din suflet pentru oameni...

 

La baza strategiei Grup DEEP SERV G.I.E. de responsabilitate sociala se afla un cod de etica, care ne ghideaza comportamentul zilnic, fie ca este vorba de modul in care ne tratam clientii, de relatia pe care o dezvoltam cu colegii, colaboratorii, angajatii nostri sau cei din jur.

Sub egida acestui principiu solid, a luat nastere o campanie de anvergura cu scop umanitar, pe care am numit-o “Impreuna intr-un parteneriat caritabil” si in cadrul careia ne-am propus sa promovam “latura umana”, existenta in orice companie, cladita pe valori solide.

Nu conteaza ce fel de mana intindem sau cum o intindem, important este sa facem asta, sa nu devenim simpli spectatori, cand ne sta in putere sa facem ceva, pentru a ajuta..

 

Generozitate, gratitudine, solidaritate intr-un scop comun... Vezi cine suntem >>

 

Alpinism utilitarAlpinism utilitar

Noi, alpinistii utilitari, suntem nascuti pentru provocare...


 

DEEP SERV - membra a
 
Web Design & Branding: Media AD Matters